Ο Λίβυος Α/ΓΕΝ έχει εντολή να βυθίσει τα τουρκικά ερευνητικά, ο Ελληνας τι οδηγίες έχει;

Freepen.gr - Ο Αρχηγός του Στρατιωτικού Επιτελείου του Λιβυκού Ναυτικού προειδοποίησε ότι έχει εντολές από το Γενικό Διοικητή του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA), στρατάρχη Khalifa Haftar, να βυθίσει οποιοδήποτε τουρκικό ερευνητικό σκάφος που θα πλησιάσει στην περιοχή.

Ο ναύαρχος, Farag el Mahdawi στην συνέντευξη που έδωσε στην ελληνική τηλεόραση του ALPHA τη Δευτέρα το βράδυ, εκφράζοντας τις έντονες απόψεις του ενάντια στην πρόσφατη συμφωνία μεταξύ της Άγκυρας και της κυβέρνησης της Τρίπολης του Fayez al-Sarraj, χρησιμοποίησε ισχυρή γλώσσα εναντίον της Τουρκίας, σημειώνοντας ότι έχει εντολή να βυθίσει οποιοδήποτε τουρκικό πλοίο που θα πλησιάσει στην περιοχή:

"Έχω μια εντολή ... μόλις φτάσουν τα τουρκικά ερευνητικά πλοία, θα έχω λύση. Θα τους βυθίσω. Έχω αυτή την εντολή από τον Χάφταρ ", σημείωσε ο αξιωματούχος του Λιβυκού Ναυτικού με τον συνηθισμένο αμβλύ τρόπο.

Άραγε ο Ελληνας Α/ΓΕΝ, ναύαρχος Τσούνης τι εντολές έχει λάβει σε περίπτωση που τουρκικό ερευνητικό φτάσει στην περιοχή;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail