Τσαβούσογλου-Σάρατζ συζήτησαν στην Ντόχα τα κοινά τους σχέδια σε βάρος της Ελλάδας

Freepen.gr - Η Τουρκία θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα να υπερασπίζεται τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά της στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στις 14 Δεκεμβρίου στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Φαγιέζ αλ-Σάρατζ, επικεφαλής της αναγνωρισμένης από το ΟΗΕ Κυβερνήσεως Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης, στο 19ο Φόρουμ της Ντόχα που πραγματοποιήθηκε στο Κατάρ.

Μετά τη συνάντηση, ο Τσαβούσογλου ανακοίνωσε σε ένα tweet ότι ο ίδιος και ο αλ-Σάρατζ συζήτησαν το μνημόνιο συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης για τα θαλάσσια σύνορα.

"Θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά μας στην Ανατολική Μεσόγειο", δήλωσε ο Τσαβούσογλου.

Να θυμίσουμε ότι και ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ είχε συνομιλίες με τον αλ-Σάρατζ στην Ντόχα σε μια περίοδο κατά την οποία έχουν ενταθεί οι παράνομες αποστολές πολεμικού υλικού στην καταρρέουσα [για την ώρα] κυβέρνηση της Τρίπολης (διαβάστε εδώ).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail