Αφγανικοί φούρνοι εναντίον Μοριανού ελαιώνα με ντόπιο κέρδος

Freepen.gr - Για το καθημερινό κουτσούρεμα των ελαιόδεντρων της Μόριας κάνει λόγο με ανάρτησή του στο facebook, ο Μάκης Παυλέλλης, δημοσιογράφος στη Λέσβο. Ο κ. Παυλέλλης σημειώνει επίσης τη δυσφορία των αρμοδίων αρχών για όσους ντόπιους εκφράζουν τα παράπονά τους σχετικά με τον αφανισμό των ελαιόδενδρών, κάτι που αλλάζει τη φυσιογνωμία της περιοχής.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το καθεστώς λειτουργίας αυτών των φούρνων, που φανερώνουν ότι σιγά σιγά αρχίζει και δομείται αποκτώντας πιο μόνιμα χαρακτηριστικά η "πόλη" που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη Δομή, ωστόσο είναι φανερό πως ό,τι γίνεται, λαμβάνει χώρα και με τη συμμετοχή / όφελος ντόπιων καθώς τα δεκάδες σακιά με το αλεύρι δεν έφτασαν μόνα στους στο "φούρνο". Κάποιος τα παρέδωσε και λογικά πληρώθηκε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail