Ένα με την άμμο της ερήμου: Ο Συριακός Στρατός εξολόθρευσε αρκετούς τρομοκράτες ανατολικά της Παλμύρας

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) συγκρούστηκε με μια ομάδα τρομοκρατών του ISIS ανατολικά της Παλμύρα την Τρίτη. Σύμφωνα με στρατιωτική έκθεση του κυβερνήτη της Homs, ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατάφερε να σκοτώσει αρκετούς ισλαμιστές που μετακινούνταν μεταξύ των πόλεων Al-Sukhnah και Palmyra.

Μια άλλη μάχη μεταξύ του Συριακού Στρατού και της Νταές αναφέρθηκε κοντά στο φράγμα Arwad. που είχε ως αποτέλεσμα λίγες απώλειες και για τις δύο πλευρές και την ενδεχόμενη απόσυρση τρομοκρατών από την περιοχή.

Μετά από αυτές τις συγκρούσεις, ρωσικά και συριακά πολεμικά αεροπλάνα χτύπησαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή Badiya Al-Sukhnah, η οποία βρίσκεται στα βορειοανατολικά του Homs.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Αραβικός Στρατός της Συρίας έστειλε πολλές μονάδες ενισχύσεων στην ανατολική ύπαιθρο της Homs, καθώς εντείνονται οι επιχειρήσεις ενάντια στις τρομοκρατικές δυνάμεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail