Μισούν ένα έθνος που ήταν θύμα του ιμπεριαλισμού των Τούρκων, των Ιταλών, των Γερμανών και των Βουλγάρων

Chickenonline / pixabay
Μισούν ένα έθνος που ήταν θύμα του ιμπεριαλισμού των Περσών και των Σταυροφόρων. Οι ανθρωπιστές δικαιολογούν τα Αραβικά κράτη εξαιτίας των Σταυροφοριών ξεχνώντας οτι και η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία η οποία σφραγίστηκε από τον Ελληνισμό και το Χριστιανισμό ειδικά έπεσε θύμα τους το 1204.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Τα άλογα του Αγίου Μάρκου που σήμερα βρίσκονται στη Βενετία είναι ένα μικρό δείγμα της λεηλασίας που ακολούθησε. Μισούν ένα έθνος που ήταν θύμα του ιμπεριαλισμού των Τούρκων, των Ιταλών, των Γερμανών και των Βουλγάρων που βίωσε αδικαίωτες γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις. Κατά τα άλλα η Ελλάδα είναι μια σωβινιστική χώρα που δεν έχουν δικαίωμα τα παιδιά της να κάθονται προσοχή μπροστά στα μνημεία που τιμούν τους νεκρούς τους και χρειαζόμαστε σκετς κατά της γραφειοκρατίας για να καταγγέλλουμε το μιλιταρισμό την ημέρα που τιμούνται οι νεκροί του αμυντικού πολέμου εναντίον των φασιστών εισβολέων.

Στο μεταξύ αυτοί που καταγγέλλουν την Ελλάδα ως επεκτατική χώρα, υπερασπίζονται την ισλαμική οθωμανική αυτοκρατορία στην οποία οι χριστιανοί θεωρούνταν κατώτεροι και έπρεπε να πληρώνουν κεφαλικο φόρο. Δηλαδή πλήρωναν για το δικαίωμα να ζουν και να πιστεύουν στο Θεό τους ενώ κάθε στιγμή ήταν στο έλεος του κατακτητή.

Δικαιολογούν τον γενοκτόνο Κεμάλ τον οποίο ο Χίτλερ θεωρούσε ως λαμπρό του άστρο, τους βουλγαροφασίστες και τους συνεργάτες των Ναζί τσαμηδες. Το θέμα δεν είναι βέβαια τι υπερασπίζονται οι υπερασπιστές των ξένων εθνικισμών που αυτοαποκαλούνται αντιφασίστες, το θέμα είναι η...κυρίαρχη άποψη που θεωρούν ότι εκφράζουν.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.