Κράτος που φροντίζει νταβατζήδες αντί για το λαό του, θα μεριμνήσει για την άμυνα;

Δεν υπάρχει δίλημμα κοινωνική πολιτική ή άμυνα. Υπάρχει δίλημμα άμυνα η δωράκια σε τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες που όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα στη χώρα αλλά ήδη κλήθηκαν οι πολίτες να σώσουν τα ιδιωτικά μαγαζιά των τραπεζιτών.

Ένα κράτος ευημερεί μόνο όταν ευημερεί η πλειοψηφία των πολιτών του και ένα κράτος που ευημερεί η πλειοψηφία των πολιτών του, μπορεί να φροντίσει για την άμυνά του. Κράτος που φροντίζει τους νταβατζήδες αντί για το λαό, δε θα φροντίσει ποτέ για την άμυνα, για μίζες μπορεί. Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυία για να το καταλάβεις, αρκεί να δεις την υποτακτική στάση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων με ελάχιστες εξαιρέσεις απέναντι στην Τουρκία.

Πρόκειται για την ίδια Τουρκία που περίμενε την άδεια Αμερικανών και Ρώσων για να επιτεθεί, στους Κούρδους της Συρίας. Βασικά δεν υπάρχει πατριωτισμός χωρίς κοινωνική πολιτική η οποία σημαίνει διασφαλίζω την ευημερία των ιδιοκτητών του οικοπέδου που λέγεται πατρίδα. Δεν υπάρχει κοινωνική πολιτική χωρίς πατριωτισμό. Δεν μπορεί να μισείς ένα λαό, την ιστορία του και να θεωρείσαι κοινωνικά ευαίσθητος.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail