Νεοδημοκράτη σύνεδρε εσύ με ποια ΝΔ είσαι; Του Κυριάκου ή του Αντώνη;

Αυτό που είδαμε στο συνέδριο της ΝΔ είναι πως είτε αποτελεί ένα κόμμα με δύο πρόσωπα για να τους ικανοποιεί όλους, είτε υπάρχουν τουλάχιστον δύο Νέες Δημοκρατίες όπου για την ώρα η μία επικρατεί κατά κράτος της άλλης.

Του Στρατή Μαζίδη

Πρακτικά είναι αδύνατο να μπορούσε ένας σύνεδρος με ελάχιστη αυτοεκτίμηση και σεβασμό στον εαυτό του να χειροκρότησε τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον Αντώνη Σαμαρά. Δεν μπορείς να επιδοκιμάζεις ταυτόχρονα αντίθετες απόψεις.

Δε γίνεται να σέβεσαι τη Συμφωνία των Πρεσπών και ταυτόχρονα να ζητάς ενίσχυση της διαπραγμευτικής σου θέσης για να την ανατρέψεις.

Δεν μπορείς να μη φοβάσαι το μπόλιασμα δηλώνοντας περήφανος με τον πολυπολιτισμό στις παρελάσεις αλλά ταυτόχρονα να μιλάς για άτυπο λαθρο-εποικισμό της χώρας. 

Δεν είναι δυνατό να λες ότι κάποιοι ήρθαν για να μείνουν και την ίδια ώρα να μιλάς για επαναπατρισμούς.

Η λογική λέει ότι αν είσαι όψιμος νεοδημοκράτης πχ ποταμίσιος, μάλλον θα χειροκρότησες τον Μητσοτάκη. Αν πάλι είσαι παραδοσιακός ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας που κρατούσες τη σημαία με τη δάδα περιμένοντάς τη να έρθει και πάλι μαζί να φτιάξετε μια Ελλάδα μεγάλη, τότε είναι βέβαιο ότι αρχηγός σου θα ήθελες να ξαναβρεθεί ο Αντώνης Σαμαράς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail