Πως μπορεί να αποτραπεί η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας

ivanacoi / pixabay
Θεόδωρος Κατσανέβας

Ο εποικισμός της χώρας μας από τους μετανάστες που έρχονται παράνομα και η μετατροπή της σε Ισλαμικό κράτος, γεγονός που αποτελεί πλέον μια ισχυρά ορατή προοπτική στο κοντινό μέλλον, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με μια σειρά από μέτρα, που συνοψίζονται στα ακόλουθα: 

- Αυστηρές ποινές για τους διακινητές μεταναστών,
- Έλεγχος και απομάκρυνση των περισσότερων ΜΚΟ,
- Άμεση απέλαση των μεταναστών που διαπράττουν παραβατικές πράξεις,
- Αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων,
- Capital controls για την εξαγωγή συναλλάγματος από παράνομους μετανάστες.
- Σεβασμός στους πραγματικούς πρόσφυγες και επιλεκτική νομιμοποίηση ποσοστού μέχρι 8% του Ελληνογενούς πληθυσμού μόνο ενσωματώσιμων μεταναστών. 

Στη βάση όλου του σχετικού προβληματισμού είναι η αποφυγή δημιουργίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας και η εμμονή, χωρίς υπερεθνικισμούς, στη διατήρηση της ελληνικότητας της χώρας, με κίνητρα για δημογραφική ανάπτυξη, ισχυρή ενίσχυση της γεννητικότητας της Ελληνίδας μητέρας, αποτροπή της φυγής των νέων μας στο εξωτερικό, επιστροφή Ελλήνων της διασποράς και  ενσωμάτωση αφομοιώσιμων ομάδων μεταναστών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail