Βελόπουλος: Αν φτάσει τουρκικό πλοίο στην Κρήτη πρέπει να το βυθίσουμε

Freepen.gr - «Καλό το κλίμα στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής αλλά δεν καθορίσαμε κόκκινη γραμμή», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Δηλαδή αν πάνε κάτω από την Κρήτη, έχουμε κόκκινη γραμμή; Γνωρίζουμε τι θα κάνουμε. Η λογική του κατευνασμού δεν με βρίσκει σύμφωνο. Έχουμε κάνει τραγικά λάθη», πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος αποκαλύπτοντας με αυτόν τον πλάγιο τρόπο ότι ακόμη κι αυτή την ώρα της κορύφωσης δεν υπάρχουν όρια.

«Δεν πρέπει να συνεδριάσουν οι αρχηγοί των κομμάτων, κεκλεισμένων των θυρών και να βγει ο Πρωθυπουργός και να πει: Όλα τα κόμματα αποφάσισαν το εξής: Ότι αν οι Τούρκοι προκαλέσουν κάτω από την Κρήτη, θα απαντήσουμε με τη δύναμη ισχύος που διαθέτει η χώρα μας. Ως πότε θα επιμένουμε στην τακτική κατευνασμού με την Τουρκία;» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος τονίζοντας ότι τουρκικό πλοίο στο Καστελόριζο, την Κρήτη ή το Σούνιο πρέπει να βυθιστεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail