Τούρκοι στρατιωτικοί και τρομοκράτες τινάχθηκαν όλοι μαζί σε έκρηξη για...άγνωστο λόγο

Freepen.gr - Ο ανταποκριτής του πρακτορείου SANA στη Hasaka μετέδωσε ότι αρκετοί Τούρκοι στρατιωτικοί και μισθοφόροι της Αγκυρας σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σε έκρηξη άγνωστων αιτιών σε ένα κτίριο στο Tal Half Town στην ύπαιθρο της Ras al-Ayn [Σερεκανίγιε] και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Τουρκία καθώς το περιστατικό αποσιωπήθηκε.

Ο ανταποκριτής ανέφερε επίσης ότι ξέσπασαν ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ των τρομοκρατών της Τουρκίας στην Ras al-Ayn λόγω διαφωνιών σχετικά με τη διαμοίραση λαφύρων που εκλάπησαν από τους ντόπιους, με αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό ενός αριθμού τρομοκρατών.

Σε σχετικό σημείωμα, τοπικές πηγές ανέφεραν ότι τα οχήματα που ανήκουν στους Τούρκους εισβολείς τους μισθοφόρους τους μετέφεραν προκατασκευασμένα δωμάτια στα χωριά Unaiq al-Halawa, Khirbet Jammo και al-Mahmoudiya στην περιοχή Abu Rasen στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Hasaka.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail