Η νέα πόλη δίπλα στο Βαθύ της Σάμου και οι λεηλασίες θερινών κατοικιών και κατασχεμένων ξενοδοχείων

Freepen.gr - Τη δημιουργία μιας ουσιαστικά νέας πόλης πολύ κοντά στο Βαθύ της Σάμου παρουσιάζει μέσα από σημερινές φωτογραφίες του ο γνωστός δημοσιογράφος του νησιού, Ιωάννης Νέγρης. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στις εικόνες, ίσα που διακρίνεται η δομή φιλοξενίας, η οποία πλέον αποτελεί ένα μικρό τμήμα της de facto μουσουλμανικής πόλης που δημιουργείται και επεκτείνεται σταθερά.

Όπως μας ενημερώνει ο κ. Νέγρης οι μόνιμοι κάτοικοι στο Βαθύ είναι 7.000 ενώ ο πληθυσμός της πόλης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή γύρω από τη δομή αριθμεί 8-10.000 ανθρώπους.



Επιπλέον δημοσιεύει φωτογραφίες αλλοδαπών που μεταφέρουν ανενόχλητοι έπιπλα προς τη φαβέλα. Τα έπιπλα αυτά όπως μας ενημερώνει αλλά και σχόλια χρηστών στις σχετικές αναρτήσεις προέρχονται από κλειστές θερινές κατοικίες και κατασχεμένες τουριστικές μονάδες.

Αυτή είναι η Σάμος σήμερα και ενδεχομένως πολλά ακόμη μέρη αυτής της χώρας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail