Φράγκος Φραγκούλης: κ. πρωθυπουργέ ανακηρύξτε ΑΟΖ και άστε τις συμβουλές της αδερφής σας

Κύριε Πρωθυπουργέ δίχως αναβολή προχωρήστε για την ανακήρυξη της ΑΟΖ...
Με «συμβουλές» τύπου Αναπληρωτού Εθνικής Ασφαλείας ή της κυρίας αδελφής σας εσάς και μόνον εσας θα εγκαλέσει ο Έλληνας και η Ιστορία...

Γι αυτό εμείς πρέπει επειγόντως να οριοθετήσουμε συγκεκριμένα στίγματα τα εξωτερικά όρια της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας μας σε όλο το εύρος μέχρι την Κύπρο και να τα υποβάλλουμε στις άλλες χώρες της περιοχής που τις αφορούν ως τις αντιλήψεις μας, καθώς και στον ΟΗΕ και για δημοσίευση στα σχετικά Bulletins . (αμελλητί όπως προβλέπεται στο άρθρο 74 και 283 του Διεθνούς Δικαίου της θάλασσας) για να επιβεβαιώσουμε την βούληση μας να ενασκήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.

Αν δεν τα πράξει αυτά εντός της διορίας των 40 ημερών που της δίνει ο ΟΗΕ (μετά την αντίστοιχη υποβολή των συντεταγμένων του Μνημονίου Τουρκίας – Λιβύης), ο Ερντογάν θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα καταχώρησης de facto των προσαρτήσεων Ελληνικού εδάφους που υποδηλώνουν οι πρόσφατες κινήσεις του στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Φραγκούλης Φράγκος

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.