Άγκυρα: Η Ελλάδα αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο με την απέλαση του πρέσβη της Λιβύης

Freepen.gr - Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε την Παρασκευή ότι η Άγκυρα δεν έκανε καμία παραχώρηση στην πρόσφατη διάσκεψη κορυφής των ηγετών του ΝΑΤΟ και ότι η έγκριση της Τουρκίας για την εκπόνηση του σχεδίου της Βαλτικής του ΝΑΤΟ εξαρτάται από την αναγνώριση της τρομοκρατικής απειλής του YPG στη βόρεια Συρία.

Οι παρατηρήσεις του Mevlut Cavusoglu ήρθαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Ρώμη, στο περιθώριο της 5ης Διάσκεψης για το Μεσογειακά Διάλογο (MED).

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη, ο Cavusoglu δήλωσε ότι η Άγκυρα είναι ανοικτή σε διμερείς και πολυμερείς συμφωνίες στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, με μόνη εξαίρεση την ελληνοκυπριακή διοίκηση, την οποία δεν αναγνωρίζει.

Καταδίκασε την απόφαση της Ελλάδας να απελάσει τον πρέσβη της Λιβυής λέγοντας πως η Αθήνα αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο με την κίνηση αυτή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail