Βουλή της Λιβύης σε Χαφτάρ: Δώσε εντολή για βομβαρδισμό των αεροδρομίων που υποδέχονται τους μισθοφόρους

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αμυνας και Εθνικής Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, Ταλάλ αλ-Μιχούμπ καλεί τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, διοικητή του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA) να δώσει εντολές στην αεροπορική δύναμη του LNA για να βγάλει εκτός λειτουργίας, δηλαδή να βομβαρδίσει τα λιβυκά αεροδρόμια που υποδέχονται τους Τούρκους και τους μισθοφόρους και να στοχεύσει στα κεντρικά γραφεία από τα οποία οι Τούρκοι λαμβάνουν άδεια εισόδου στη Λιβύη.

Προφανώς οι Λίβυοι αντιλαμβάνονται ότι οι πρόθυμοι αναλώσιμοι προς ανατίναξη μπορούν να αποτελέσουν όχι μόνο τροχοπέδη στην προσπάθεια για απελευθέρωση της Τρίπολης αλλά και να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Ήδη η αναχαίτιση της τελευταίας τους επίθεσης και η απώλεια του ελέγχου του δρόμου προς το αεροδρόμιο Μίτιγκα χτύπησαν καμπανάκια. Τα αεροπλάνα με τους ισλαμιστές δεν έπρεπε ποτέ να είχαν προσγειωθεί στη Λιβύη, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ για ορισμένα πράγματα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail