Τραγικός θάνατος Τούρκου καπετάνιου στη Θεσσαλονίκη

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, από τον ναυτικό πράκτορα του Φ/Γ πλοίου ''LADY NURAY'' σημαίας Παναμά, για σοβαρό τραυματισμό του 47χρονου Πλοιάρχου του πλοίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία εκτέλεσης εργασιών εκφόρτωσης του πλοίου στο λιμένα Θεσσαλονίκης (στο Dock 22-23), ο ανωτέρω Πλοίαρχος βρισκόταν σε υπερυψωμένο σημείο επί του καταστρώματος του πλοίου (χώρος υποδοχής εμπορευματοκιβωτίων) και έπεσε από ύψος περίπου δυόμιση μέτρων στο κατάστρωμα.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 47χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμένα Ταράντο Ιταλίας και μετά την εκφόρτωση φορτίου σίδερου στο λιμένα Θεσσαλονίκης, θα απέπλεε για λιμένα Γκεμλίκ Τουρκίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail