Στρατηγός Κωσταράκος: Να κάνουμε τη Λιβύη να πληρώσει το αντίτιμο της ενέργειάς της


Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook δε μάσησε τα λόγια του σχετικά με τις τελευταίες σημαντικές εξελίξεις και τη συμφωνία Λιβύης - Τουρκίας δείχνοντας πως την κατεύθυνση μιας δυναμικής παρέμβασης για να αντιληφθεί η Τρίπολη το σφάλμα της.

Ο στρατηγός Κωσταράκος έγραψε συγκεκριμένα:

Γράφει ο Στρατηγός Κωσταράκος: «Η ‘κυβέρνηση’ της Τρίπολοης και ο ‘πρωθυπουργός’ Σάρραζ υπάρχουν επειδή στηρίζονται από τον ΟΗΕ, την ΕΕ και κάποιες Ευρωπαϊκές και ΝΑΤΟικές χώρες. Αυτοί είναι που την κρατούν ζωντανή, γιατί στο εσωτερικό της την στηρίζουν μόνο οι ντόπιοι Ισλαμιστές. Με δυναμική μας παρέμβαση στους Διεθνείς οργανισμούς και τα συμμαχικά κράτη να δώσουμε στη Τρίπολη να καταλάβει ότι έκανε λάθος και δυστυχώς γι αυτή, πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο αυτής της ενέργειάς της που έβλαψε τη διεθνή κοινότητα. Γιατί όπως λένε στη διεθνή κοινότητα «There is no free lunch»».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail