Ισοπεδώνει ισλαμιστές και αποθήκες τουρκικών πυρομαχικών ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης


Freepen.gr - Η Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA) κυκλοφόρησε το βίντεο που δείχνει την επίθεση από αέρος σε ένα κτίριο, το οποίο χρησιμοποιούν οι μαχητές της κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) με έδρα την Τρίπολη για την αποθήκευση των στρατιωτικών οχημάτων.

Το κτίριο που είναι στο στρατόπεδο Naqlia, που βρίσκεται νότια της Τρίπολης, δέχθηκε επίθεση από την 73η Μεραρχία Πεζικού του LNA. Όπως αναφέρει το Address Libya ο LNA πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό αεροπορικών επιθέσεων κατά στόχων σε Τρίπολη και Μιζουράτα.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών του LNA, η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία πολλών ισλαμιστών της GNA και προκάλεσε μεγάλες απώλειες υλικοτεχνικής υποστήριξης στην κυβέρνηση της Τρίπολης.

Επίσης είδαν το φως της δημοσιότητας βίντεο από την καταστροφή αποθήκης πυρομαχικών τουρκικής προέλευσης.



Αλλά και του εντοπισμού άλλων σημείων αποθήκευσης τουρκικής κατασκευής εξοπλισμού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail