Ο μόνος τρόπος να διστάσουν οι Τούρκοι να προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση

Ο μόνος -επαναλαμβάνω: Ο ΜΟΝΟΣ- τρόπος να διστάσουν οι Τούρκοι να προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση, είναι να τους πείσουμε ότι σε περίπτωση που παραβιάσουν την εθνική μας κυριαρχία θα πολεμήσουμε λυσσαλέα και θα μεταβάλουμε το Αιγαίο σε κόλαση για τους εισβολείς. 

Μελέτης Μελετόπουλος

Οι Τούρκοι κινούνται εκ του ασφαλούς, θεωρώντας βέβαιη την φοβική μας αντίδραση. Το μόνο που φοβούνται πραγματικά είναι μία αντίσταση μέχρις εσχάτων.

Ιδού τι απάντησε ο Κολοκοτρώνης στον Ιμπραήμ, όταν του έστειλε μήνυμα να προσκυνήσει και να παραδοθεί: "Όχι τὰ κλαριὰ νὰ μᾶς κόψεις, ὄχι τὰ δένδρα, ὄχι τὰ σπίτια ποὺ μᾶς ἔκαψες, μόνον πέτρα ἀπάνω στὴν πέτρα νὰ μὴν μείνει, ἡμεῖς δὲν προσκυνοῦμε. Τί, τὰ δένδρα μας ἂν τὰ κόψεις καὶ τὰ κάψεις, τὴν γῆν δὲν θέλει τὴν σηκώσεις καὶ ἡ ἴδια ἡ γῆς ποὺ τὰ ἔθρεψε, αὐτὴ ἡ ἴδια γῆ μένει δική μας καὶ τὰ ματακάνει. Μόνον ἕνας Ἕλληνας νὰ μείνει, πάντα θὰ πολεμοῦμε καὶ μὴν ἐλπίζεις πὼς τὴν γῆν μας θὰ τὴν κάμεις δική σου, βγάλτο ἀπὸ τὸ νοῦ σου».

Κύριε πρωθυπουργέ, βγες στην τηλεόραση και πες στον Ελληνικό Λαό, δυνατά για να το ακούσει ο Ερντογάν, ότι θα υπερασπιστούμε την πατρίδα μας με τα όπλα, διότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να την παραδώσουμε στα παιδιά μας ακρωτηριασμένη και μικρότερη απ΄ό,τι την παραλάβαμε.Και θύμισέ του τα Δερβενάκια, όπου χίλιοι πεντακόσιοι κατσικοκλέφτες συνέτριψαν την αυτοκρατορία που ονειρεύεται να αναστήσει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail