Ο τουρκικός αμυντικός γίγαντας ASELSAN σπάει τα ρεκόρ εξαγωγών

Freepen.gr - Με μια αποστολή λογισμικού ασυρμάτων στην Ουκρανία, ο τουρκικός αμυντικός γίγαντας ASELSAN σημείωσε τη μεγαλύτερη ως σήμερα εξαγωγική αποστολή του σύμφωνα με αξιωματούχους της εταιρείας που μίλησαν στο πρακτορείο Anadolu στις 20 Δεκεμβρίου.

Η εταιρεία ολοκλήρωσε τις παραδόσεις τεσσάρων ραδιοσυστημάτων και συστημάτων ενδοσυνεννόησης βάσει σύμβασης που υπογράφηκε με την κρατική εταιρεία Spets Techno Export της Ουκρανίας, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Η Ουκρανία συγκαταλέγεται στις χώρες που χρησιμοποιούν λύσεις thw ASELSAN για να καλύψουν τις επικοινωνιακές ανάγκες των ενόπλων δυνάμεών τους και η πρώτη σύμβαση με την Ukraine Spets Techno Export υπογράφηκε το Δεκέμβριο του 2016, ακολουθούμενη από οκτώ αποστολές με οκτώ διαφορετικές συμβάσεις.

Η τελευταία είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική αποστολή της ASELSAN μέχρι σήμερα. Η ASELSAN ιδρύθηκε το 1975 για να αναπτύξει εθνικά και πρωτότυπα προϊόντα μετά από προβλήματα επικοινωνίας που προέκυψαν κατά την επιχείρηση της εισβολής στην Κύπρο το 1974.

Μετά την πρόσφατη ενίσχυση της εμπειρίας της στον σχεδιασμό και την παραγωγή ραδιο-επικοινωνιών, η εταιρεία ανέπτυξε την οικογένεια στρατιωτικών ραδιοσυχνοτήτων ASELSAN, η οποία περιλαμβάνει εθνικά και πρωτότυπα ραδιοσυστήματα που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες χρήσης σε στρατιωτικές πλατφόρμες.

Η εταιρεία εξάγει συστήματα επικοινωνιών σε περισσότερες από 30 χώρες. Αυτά ας τα βλέπουμε εμείς στην Ελλάδα που ήμασταν πολύ πιο μπροστά κάποτε από τους γείτονες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail