Είχαν πολύ χώρο οι Πακιστανοί από τη Λαχόρη και δοκίμασαν να περάσουν 9 κιλά ηρωίνη στο Ελ. Βενιζέλος

Συνελήφθησαν, χθες (3-12-2019) το απόγευμα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 30 και 56 ετών για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια ποσότητας ηρωίνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανωτέρω, οι οποίοι αφίχθησαν αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενοι από Λαχόρη Πακιστάν, μέσω Ντόχα Κατάρ.

Συγκεκριμένα, οι δύο (2) συλληφθέντες μετέφεραν ποσότητα ηρωίνης, βάρους (9) κιλών και (246) γραμμαρίων, σε (5) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο της αποσκευής τους.

Επίσης κατασχέθηκαν (4) κινητά τηλέφωνα και τα χρηματικά ποσά των (700) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail