Δράπετης πήρε "ολιγοήμερη" άδεια και επέστρεψε..."οικειοθελώς" 6,5 χρόνια μετά

Συνελήφθη, χθες (18-12-2019) το πρωί στο Δήλεσι Βοιωτίας, ένας 38χρονος αλλοδαπός, δραπέτης φυλακών, από αστυνομικούς της Β΄Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, τον Μάιο του 2013 ο συλληφθείς είχε παραβιάσει τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί, χωρίς να επιστρέψει, μετά το πέρας αυτής, στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας, στο οποίο ήταν έγκλειστος για αρπαγή, πλαστογραφία και άλλα αδικήματα .
Από την περεταίρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν επίσης:
  • Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Α΄ Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Χαλκίδας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
  • Απόφαση του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, για κλοπή αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από κοινού.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail