Δημοσκόπηση: Όταν το 54% αποτιμά θετικά την στάση της κυβέρνησης με την Τουρκία, κλάφτα από τώρα Χαράλαμπε...

Freepen.gr - Την ανησυχία των πολιτών μετά τις τελευταίες ενέργειες της Τουρκίας και τις διαρκείς αναθεωρητικές τάσεις της αποτυπώνει η δημοσκόπηση της PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΪ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη.

Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνεται στο 13%, με τη ΝΔ να συγκεντρώνει 38% (38% και στην προηγούμενη έρευνα), 25% καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ (έναντι 24% στην προηγούμενη σφυγμομέτρηση) και έπονται:

ΚΙΝΑΛ 6,5%,     
ΚΚΕ 5,5%,     
Ελληνική Λύση 4,5%
Μέρα25 στο 3%
Χρυσή Αυγή 2% 
Αλλά κόμματα 4,5%
Λευκό/ Άκυρο/ Αποχή 11% 
Αναποφάσιστοι  3% 
Δεν απαντώ (8%).

Μεταναστευτικό

Συνολικά το 34% των ερωτηθέντων θεωρούν πως οι αποφάσεις της κυβέρνησης κινούνται σίγουρα σε σωστή (10%) ή μάλλον σε σωστή κατεύθυνση (24%), το 55% συνολικά ότι είναι μάλλον σε λανθασμένη (24%) ή σίγουρα σε λανθασμένη (31%) κατεύθυνση, ενώ 11% δηλώνουν δεν ξέρω/ δεν απαντώ.

Ελληνοτουρκικά

Συνολικά το 61% των ερωτηθέντων ανησυχεί (33%) πολύ ή αρκετά (28%) από τις αυξανόμενες τουρκικές προκλήσεις, το 18% μέτρια, ενώ συνολικά το 15% λίγο (8%) ή ελάχιστα έως καθόλου (7%). Το 6% απαντά δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ.

Το 54% συνολικά των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά κινούνται σίγουρα σε σωστή κατεύθυνση (19%) ή μάλλον σε σωστή κατεύθυνση (35%), ενώ το 34% συνολικά απαντούν ότι οι αποφάσεις κινούνται μάλλον σε λανθασμένη (20%) ή σίγουρα σε λανθασμένη κατεύθυνση (14%), ενώ το 12% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail