Πυρά ΚΚΕ και Βελόπουλου: Πόντιος Πιλάτος η Ε.Ε., Κυριάκο έχεις 32 ημέρες να καταθέσεις συντεταγμένες στον ΟΗΕ

Freepen.gr - Το Κείμενο Συμπερασμάτων της ΕΕ για τη Συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης, όχι μόνο δεν δικαιολογεί την ευφορία της κυβέρνησης κι άλλων κομμάτων, αλλά επί της ουσίας πρόκειται για το γνωστό “ευχολόγιο” και προηγούμενων Συνόδων, που δεν απέτρεψε την κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Αυτή η στάση “Ποντίου Πιλάτου”, που υπαγορεύεται απ’ την ανάγκη διατήρησης της στρατηγικής σχέσης με την Τουρκία, αλλά κι απ’ τα μεγάλα συμφέροντα που υπάρχουν ανάμεσα στην Τουρκία και ισχυρά κράτη της ΕΕ, εκθέτει όσους, κόντρα στην πραγματικότητα, έχουν αναγορεύσει τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς σε “σωτήρες” και “προστάτες” της ειρήνης και των κυριαρχικών δικαιωμάτων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αυστηρή όμως ήταν και η δήλωση της Ελληνικής Λύσης με αφορμή τη δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη αναφορικά με τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας, ότι "και οι δύο πλευρές πρέπει να δείξουν καλή θέληση":

Η δήλωση αυτή του κ. Μητσοτάκη που έγινε μετά την ανακοίνωση της Τουρκίας, στην οποία αναφέρεται η πρόθεση της να κάνει γεωτρήσεις σε απόσταση αναπνοής από την Κρήτη στις αρχές του νέου έτους, ήταν απολύτως άστοχη -για να μην πούμε επικίνδυνη, στα όρια του Εθνικού εγκλήματος!

Η Ελλάδα οφείλει μέσα στις επόμενες 32 ημέρες που απομένουν, να καταθέσει συντεταγμένες στον ΟΗΕ αν δεν θέλει να χάσει το Καστελόριζο, κάνοντας τις επόμενες γενιές να μιλούν για απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας νοτίως του νησιού αυτού, επιβεβαιώνοντας με έμπρακτο τρόπο τις ιταμές διεκδικήσεις των Τούρκων!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail