Ο Γιαννούλης πήγε για...χοιρινή και βγήκε αυτός ψημένος: Χαμός κάτω από το βίντεό του στο youtube

Freepen.gr - Αν ο σκοπός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιαννούλη ήταν να κάνει ντόρο με τη δήλωσή του περί κτηνωδίας και σαδισμού για τα μπάρμπεκιου έξω από δομές, το πέτυχε. Αν ήταν να κερδίσει πολιτικούς πόντους, τότε μάλλον δεν τα κατάφερε.


Η αποδοκιμασία πάει σύννεφο όχι μόνο σε επίπεδο "μου αρέσε/δε μου αρέσει" αλλά και στα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο. Ορισμένα ενδεικτικά από τα ήρεμα που μπορέσαμε να εντοπίσουμε:

- κύριε Γιαννούλη, είμαι προοδευτικός και από παλιά οικογένεια αριστερών. Σε ολόκληρη (τονίζω το "ολόκληρη") την Πελοπόννησο ψήνουμε γουρουνοπούλες και πίνουμε καλά κρασά. Φέρτε μετανάστες από τρίτες χώρες και πείτε μας να σταματήσουμε να ψήνουμε και να πίνουμε. Απειλήστε μας και με ποινικό κώδικα.  Ελάτε, σας περιμένουμε. Κύριε Γιαννούλη. Σοβαρά τώρα, δεν έχετε συναίσθηση του τι λέτε μάλλον, ε κύριε Γιαννούλη;

- Το φανερό δείπνο κρεατοφαγίας τη μεγάλη Παρασκευή δεν είναι ντροπή και το μπάρμπεκιου των ανθρώπων είναι;

- Γιαννούλη...είσαι στην Βουλή των Ελλήνων ...το έχεις καταλάβει; Δηλαδή με τη λογική σου, αν απέναντι από το σπίτι μου έρθει και εγκατασταθεί ένας μουσουλμάνος, εγώ δεν πρέπει να ξαναψήσω μπριζολάκια....ούτε να φωνάξω τους φίλους μου να πιούμε ένα κρασί;Ρε δεν πάτε καλά! Άμα δεν του αρέσει η τσίκνα του μουσουλμάνου να πάει να μείνει στη Σ. Αραβία..άντε, λαθρεπιβάτες του τραίνου της Ελλάδος είστε!

- «Σαδισμός και κτηνωδία» είναι δυο λέξεις που δεν έγραψε σε καμιά ανακοίνωση του ο Συριζα για την Μυρτώ. Ή τον Μ.Καντάρη. Ή τον Ν.Μουστάκα. Ή την Marfin. Σας μάθαμε πλέον καλά.

- Εμένα γνωστός μου έχει μαγαζί και ψήνει όλη μέρα κρέατα... Έχει 8 άτομα που δουλεύουν γιαυτόν..του πήγαν απέναντι σε παλιό στρατόπεδο ισλαμοπροσφυγες.. Να σταματήσει να ψήνει να κλείσει το μαγαζί να πεινάσουν 8 οικογένειες 

Ωστόσο κρατήστε αυτό το σχόλιο "Δηλαδή με τη λογική σου, αν απέναντι από το σπίτι μου έρθει και εγκατασταθεί ένας μουσουλμάνος, εγώ δεν πρέπει να ξαναψήσω μπριζολάκια....ούτε να φωνάξω τους φίλους μου να πιούμε ένα κρασί;". Ακριβώς αυτό θα συμβεί νομοτελειακά με την υπό εξέλιξη πληθυσμιακή ανατροπή στην Ελλάδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail