Σομαλός τσακώθηκε με επιβάτη λεωφορείου στο St. Gallen, δοκίμασε να πάρει τον έλεγχο και τελικά τον κλείδωσαν μέσα

Freepen.gr - Σύμφωνα με την αστυνομία, Σομαλός μετανάστης, ηλικίας 29 ετών, σε κατάσταση μέθης διαπληκτιζόταν με άλλο άτομο πριν ο οδηγός του λεωφορείου προσπαθήσει να τερματίσει την απείθαρχη συμπεριφορά. Τότε ο Σομαλός μετανάστης επιτέθηκε στην οδηγό του λεωφορείου, αναφέρει η ελβετική εφημερίδα Blick.

Μετά την επίθεση στην οδηγό του λεωφορείου, ο άντρας στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του λεωφορείου αλλά σταμάτησε όταν ο οδηγός του λεωφορείου κατάφερε να ανακτήσει τα κλειδιά από τα χέρια του. Αφού σταμάτησε το λεωφορείο σε μια στάση, οι επιβάτες εξήλθαν και η οδηγός με κάποιο τρόπο κατόρθωσε να κλειδώσει τον μετανάστη μέσα μέχρι να φτάσει η αστυνομία στη σκηνή.

Ο Ralf Eigenmann, επικεφαλής της εταιρείας μαζικών μεταφορών του St. Gallen, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ενέργειες του συναδέρφου του, λέγοντας: "Είναι πολύ καλό το πώς το χειρίστηκε αφού ενημέρωσε την αστυνομία κι αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες".

Παρέδωσε τον άνδρα στην αστυνομία "σε μια ασημένια πιατέλα", πρόσθεσε ο Eigenmann.

Ο Eigenmann είπε επίσης ότι ο μετανάστης πιθανότατα δεν θα ήταν σε θέση να οδηγήσει το λεωφορείο μακριά, λέγοντας ότι απαιτείται αρκετή εκπαίδευση πριν κάποιος μπορεί να οδηγήσει σωστά το λειτουργήσει σωστά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail