Οι Βούλγαροι σε πανικό: Οι S-400 στο κέντρο κατασκοπείας της Nis καλύπτουν ολόκληρα τα Δυτικά Βαλκάνια

Freepen.gr - «Οι Βούλγαροι σε πανικό: Οι S-400 στο κέντρο κατασκοπείας της Nis καλύπτουν ολόκληρα τα Δυτικά Βαλκάνια» είναι ο τίτλος του mkd.mk σχετικά με τις κοινές σερβο-ρωσικές ασκήσεις με το όνομα "Σλάβικη Ασπίδα" για την οποία αναφερθήκαμε πριν λίγες ημέρες στη Freepen.gr.

"Η Nis είναι προφανώς ρωσική στρατιωτική βάση στη Σερβία, η οποία ονομάζεται κέντρο ή σχεδόν ίδρυμα. Εάν αφήσουν τους S-400 εκεί, οι επιχειρήσεις τους θα καλύψουν τη Βουλγαρία και ολόκληρη την περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων", ανέφερε η Popodorova, πρώην πρέσβης της χώρας στις ΗΠΑ και μέλος του Ατλαντικού Συμβουλίου.

Επιπλέον, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Solomon Passy  στο Twitter σχολίασε μια φωτογραφία του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean-Claude Juncker και τον Επίτροπο Johannes Hahn, καλώντας την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δώσει προσοχή στη δραστηριότητα της Σερβίας.

"Θα υπάρξουν άλλες συζητήσεις για τη ρωσική στρατιωτική παρουσία στη Σερβία και το ρωσικό κέντρο κατασκοπείας στη Νις; Ή εμείς και η KGB προσφέρουμε ευρωπαϊκές προοπτικές;", έγραψε ο Passy.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail