Η Ρωσία συζητά νέο συμβόλαιο για S-400 με την Τουρκία και μερική συμπαραγωγή για το 2020!

Freepen.gr - Η Ρωσία σχεδιάζει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τουρκία για την προμήθεια των συστημάτων αντι-αεροπορικών πυραύλων S-400 το πρώτο εξάμηνο του 2020, δήλωσε ο επικεφαλής της Ρωσικής κρατικής όπλων Rosoboronexport, Alexander Mikheev και μεταδίδει η dailysabah.com.

"Ελπίζουμε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2020 θα υπογράψουμε συμβόλαιο, αλλά θέλω να υπογραμμίσω ότι η στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία με την Τουρκία δεν περιορίζεται στην προσφορά S-400". δήλωσε ο Mikheev στο πρακτορείο RIA.

Σύμφωνα με τον Mikheev, η Τουρκία έχει μια επιλογή (option) για ένα ακόμη σύνταγμα S-400 και έχει ήδη λάβει τους όρους αναφοράς από τη Μόσχα.

Οι όροι αναφοράς προβλέπουν την τεχνική υποστήριξη του έργου από την τουρκική πλευρά, συμπεριλαμβανομένης της μερικής παραγωγής μεμονωμένων στοιχείων του συστήματος, αλλά είναι πρόωρο να πούμε τι και σε ποιο όγκο θα κατασκευαστεί στην Τουρκία, πρόσθεσε ο Mikheev.

Ο Mikheev δήλωσε επίσης ότι οι δύο πλευρές συζητούν την οικονομική πλευρά της νέας συμφωνίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail