Γυναίκα τσάκωσε με hi-tech μέσα το διαρρήκτη στο σπίτι της και η ΕΛΑΣ τον έπιασε στα πράσα

S_Salow / pixabay
Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπειτα από κλήση που δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης σχετικά με ύποπτες κινήσεις ατόμων σε διαμέρισμα στην περιοχή Χαριλάου οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο διαρρηκτών.

Πρόκειται για 43χρονο αλλοδαπό και 28χρονο ομογενή σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, 42χρονη ιδιοκτήτρια διαμερίσματος στην ανωτέρω περιοχή αντιλήφθηκε πρωινές ώρες χθες (26-11-2019) μέσω κατάλληλου τεχνολογικού εξοπλισμού που είχε στην οικία της, ότι λάμβανε χώρα κλοπή εντός του διαμερίσματος, από δύο άτομα.

Αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο σημείο εντόπισαν και συνέλαβαν έπειτα από πεζή καταδίωξη τους δύο δράστες.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες τον Οκτώβριο και Νοέμβριο του τρέχοντος έτους εισήλθαν με τη χρήση αντικλειδιού σε έξι διαμερίσματα στις περιοχές Χαριλάου και Ανάληψης από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσαφικά και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail