Τραμπ σε Φάρατζ και Τζόνσον: Ενωθείτε, θα είστε μια ασταμάτητη δύναμη για το Brexit

Tumisu / pixabay
Freepen.gr - Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο LBC της Βρετανίας την Πέμπτη, ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump κάλεσε συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον να συνεργαστεί με τον αρχηγό του κόμματος Brexit Nigel Farage [με τον οποίο συνομίλησε] πριν από την επερχόμενη προεκλογική εκστρατεία.

"Αυτός [Johnson] είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και νομίζω ότι είναι ακριβώς ο σωστός τύπος για τους καιρούς. Και ξέρω ότι εσείς (Farage) και αυτός θα καταλήξετε να κάνετε κάτι που θα μπορούσε να είναι καταπληκτικό. Αν εσείς και ο ίδιος ενωθείτε, ξέρετε, θα είστε μια ασταμάτητη δύναμη", δήλωσε ο Trump.

Στον αντίποδα άσκησε κριτική στον ηγέτη της εργατικής τάξης, Jeremy Corbyn, ισχυριζόμενος ότι θα ήταν "κακός" για το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ συγχαίρει τον Johnson για την προσπάθειά του να εφαρμόσει τη συμφωνία του Brexit

Ταυτόχρονα, ο Trump επέμεινε ότι η συμφωνία του Johnson για το Brexit έχει ορισμένες πτυχές που θα μπορούσαν να εμποδίσουν το Ηνωμένο Βασίλειο να επιτύχει μια εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail