Ο στρατηγός Σαλάμι απειλεί με καταστροφή ΗΠΑ, Ισραήλ και Σαουδική Αραβία αν περάσουν τα όρια του Ιράν

Nazanin Tabatabaee / WANA
Freepen.gr - Ο διοικητής της Ιρανικής Επαναστατικής Φρουρας (IRGC), στρατηγός Hossein Salami, δήλωσε σε τηλεοπτική ομιλία του τη Δευτέρα το απόγευμα ότι το Ιράν θα καταστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ εάν διασχίσουν τις κόκκινες γραμμές της Τεχεράνης.

"Έχουμε δείξει αυτοσυγκράτηση ... δείξαμε υπομονή προς τις εχθρικές κινήσεις της Αμερικής, του σιωνιστικού καθεστώτος (Ισραήλ) και της Σαουδικής Αραβίας ενάντια στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν ... αλλά θα τους καταστρέψουμε εάν περάσουν τις κόκκινες γραμμές μας", δήλωσε ο στρατηγός Salami δήλωση του.

Τα σχόλιά του έρχονται μόλις λίγες ώρες αφότου ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου ορκίστηκε να αντιμετωπίσει τις ιρανικές επιθέσεις από την Υεμένη και το Ιράκ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο στρατηγός Σαλάμι κάνει αυτή την απειλή. Προηγουμένως απειλούσε να σβήσει το Ισραήλ από τον χάρτη και είπε ότι η IRGC είναι ικανό να καταστρέψει ολόκληρο τον ισραηλινό στρατό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail