Αμερικανική στρατιωτική «απόβαση» μετατρέπει την Ελλάδα σε στρατιωτική αποικία τους

Πάντοτε, μετά τον πόλεμο, η Ελλάδα ήταν προνομιακός χώρος για τις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην περιοχή.
 
Από: iskra.gr

Τα τελευταία χρόνια, μετά το 2015, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τώρα με την κυβέρνηση της Ν.Δ, η οποία και ολοκλήρωσε τη νέα “αμυντική” στρατιωτική συμφωνία με τις ΗΠΑ, η Ελλάδα μετατρέπεται, κατά πρωτοφανή τρόπο για τον πλανήτη, σε απόλυτη στρατιωτική αποικία των ΗΠΑ και κυριολεκτικά σε μία μεγάλη αμερικανική στρατιωτική βάση και μάλιστα “τζάμπα”, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό αλλά ούτε πολιτικό ή αμυντικό αντάλλαγμα για την ασφάλεια της.

Να σημειώσουμε πάντως, ότι η Ελλάδα γίνεται απόλυτος στρατιωτικός όμηρος των ΗΠΑ αλλά και του Ισραήλ, πράγμα έτσι κι’ αλλιώς απαράδεκτο, σε μιά περίοδο που οι τελευταίες χάνουν συνεχώς έδαφος, ως αδιαφιλονίκητη επικυριάρχος του πλανήτη, σχεδόν δραπετεύουν με το στίγμα της προδοσίας και εγκατάλειψης των Κούρδων από τη Μ. Ανατολή, έχουν ταπεινωθεί από την απώλεια όλων σχεδόν των πολέμων τους τα τελευταία χρόνια, ενώ την ίδια ώρα κινδυνεύουν με νέα οικονομική κρίση ανάλογη του 2008.

Σε μιά τέτοια ειδικά περίοδο είναι απολύτως ταπεινωτικό αλλά και ασύμφορο και επικίνδυνο να μετατρέπεται η Ελλάδα σε στρατιωτικό προτεκτοράτο των ΗΠΑ, κινδυνεύοντας και αυτή να εγκαταλειφθεί, όπως οι Κούρδοι, σε μιά μείζονα κρίση με την Τουρκία, σε μιά περιοχή, μάλιστα, που η Ρωσία, εναντίον της οποίας στρεφόμαστε, έχει αρχίσει να διαδραματίζει ένα πολύ καθοριστικό ρόλο.

Δυστυχώς, η απόλυτη στρατιωτική παράδοση της Ελλάδας στις ΗΠΑ μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για τη χώρα μας.

Κ.Μ
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.