Άγκυρα: Θα μετατρέψουμε τη Μέση Ανατολή σε "ειρηνική γεωγραφία" όπως κάναμε στην Α και ΝΑ Τουρκία

Freepen.gr - Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σόυλου δεσμεύθηκε το Σάββατο να μετατρέψει τη Μέση Ανατολή σε «ειρηνική γεωγραφία» σε τελετή εγκαινίων στη νοτιοανατολική επαρχία Αδιγιάμαν, μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή.

Ο Σόυλου απευθύνθηκε στις χώρες που "θέλουν να θέσουν τη Μέση Ανατολή σε δύσκολη θέση" στην τελετή των εγκαινίων του αστυνομικού τμήματος στο Αδιγιάμαν:

«Υποσχόμαστε στους Κούρδους, Αραβες, Αλεβίτες, Σουνίτες ότι η Τουρκία θα μετατρέψει τη Μέση Ανατολή σε "ειρηνική γεωγραφία" όπως κάναμε στην ανατολική και νοτιοανατολική Τουρκία»,

«Θα το επιτύχουμε όλοι μαζί, προστατεύοντας την αδελφότητα» τόνισε.

Η Τουρκία δεν διέπεται από καθημερινό πολιτικό αντανακλαστικό, η χώρα κάνει όλα τα βήματα της ως μέρος μιας στρατηγικής, σημείωσε ο Σ'ουλου.

"Σήμερα κερδίζουμε την τρομοκρατία όχι μόνο με όπλα, αλλά και με επιτυχία με την επιρροή των μητέρων και ανθρώπων κάθε εθνικής προέλευσης στη χώρα, φωνάζοντας και γελώντας μαζί", πρόσθεσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail