Βορειοαφρικανός εμφανίστηκε ως οδηγός ταξί και βίασε φοιτήτρια στις Βρυξέλλες

StockSnap / pixabay
Freepen.gr - Ένας άντρας από τη Βόρεια Αφρική συνελήφθη για το βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας που ζει στις Βρυξέλλες, η οποία ισχυρίζεται ότι εμφανίστηκε ως ψεύτικος οδηγός ταξί για να την δελεάσει στο αυτοκίνητο αφού είχε φύγει από μια φοιτητική εκδήλωση.

Το 20χρονο θύμα, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Libre de Bruxelles, δήλωσε ότι ο δράστης - ένας άνδρας που περιέγραψε ως Βορειοαφρικανό - τη βίασε περίπου πριν από 10 ημέρες, αφού την εντόπισε, προσποιούμενος πως είναι οδηγός ταξί για την υπηρεσία Collecto sharing-sharing, αναφέρει η L'Avenir.

Την επόμενη μέρα, το θύμα δημοσίευσε επίσης την εμπειρία της στη σελίδα "ULB Confessions" του Facebook για να προειδοποιήσει άλλα δυνητικά θύματα.



"Νομίζω ότι γυρίζει γύρω από το Jefke (νεκροταφείο Ixelles) και βλέπει τα μεθυσμένα κορίτσια που περπατούν μόνα. Σταματάει και προσποιείται ότι είναι ταξί Collecto. Εξηγεί ότι θέλει να σας μεταφέρει οπουδήποτε. Εκτός από το γεγονός ότι παίρνει τα κορίτσια μακριά από τις Βρυξέλλες, σε ένα σπίτι, για να τα βιάσει», είπε το θύμα.

Μετά την ανάρτηση του θύματος, πρόσθετα θύματα έχουν προέλθει να μιλήσουν για παρόμοιες εμπειρίες στην ίδια περιοχή.

Το γραφείο εισαγγελέα των Βρυξελλών επιβεβαίωσε την περασμένη Παρασκευή ότι ένας 44χρονος άνδρας, ο οποίος αναφέρεται ως YB, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για βιασμό ενήλικα με όπλο και άσεμνη επίθεση με βία ή απειλή όπλου στην περιοχή Ixelles στις Βρυξέλλες, αναφέρει το RTL.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.  Όπως αναφέρει το voiceofeurope.com νωρίτερα αυτό το έτος, τον Ιανουάριο, ο Mohammed Awais, ηλικίας 28 ετών, καταδικάστηκε από δικαστήριο στο Λονδίνο και καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης, αφού εμφανίστηκε ως οδηγός της Uber και πήρε μια μεθυσμένη γυναίκα και τη βίασε.

Τον Αύγουστο, ένας 26χρονος παράνομος μετανάστης από το Μπαγκλαντές συνελήφθη στο Μπορντό, αφού κατηγορήθηκε ότι βίασε μία πανεπιστημιακή φοιτήτρια, ενώ εργαζόταν ως delivery  για την Uber Eats.

Αφού έφτασε στην πόρτα του θύματος με το φαγητό, ο μετανάστης την ανάγκασε να μπει στο σπίτι  όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν κουρασμένη. Στη συνέχεια τη βίασε πριν φύγει από το σπίτι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail