Με αυτά τα...μέτρα της κυβέρνησης δε θα προλαβαίνουμε να κάνουμε παιδιά

StockSnap / pixabay
Στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του δημογραφικού και σε πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εσωτερικών για την ενίσχυση της πολύτεκνης οικογένειας, αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σε χαιρετισμό του στην ενημερωτική  Ημερίδα της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος.

Στον χαιρετισμό του ο υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε το δημογραφικό εθνικό πρόβλημα τονίζοντας ότι υπονομεύει το μέλλον του έθνους και αναφέρθηκε σε σειρά μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση της ΝΔ με στόχο την ανακούφιση της πολύτεκνης οικογένειας, όπως:
  • Η ενίσχυση κάθε οικογένειας με 2.000 € για κάθε παιδί που γεννιέται.
  • Η αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.
  • Η μείωση του ΦΠΑ στα βρεφικά είδη από 24% στο 13%
  • Η αύξηση κατά 30.000  των δικαιούχων voucher παιδικών σταθμών με στόχο ι να μη μένει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών.
Και με αυτά τα μέτρα η κυβέρνηση θεωρεί ότι ανακουφίζεται η πολύτεκνη οικογένεια και πως αποτελούν αντίβαρο στην υπογεννητικότητα για την εξασφάλιση του μέλλοντος του έθνους;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail