Μεταναστευτικό: Η Αθήνα επλήγη πρώτη διότι σε κάθε πόλεμο κοιτάς να πάρεις πρώτα την πρωτεύουσα

Βλέπω μία ανησυχία γενικώς για τη Μόρια, για την κατάσταση στα νησιά, για από δω, για από κει. Μία ανησυχία για την Αθήνα που σε πολλά σημεία θυμίζει Καμπούλ και τις Μόρια-γειτονιές δε βλέπω όμως και αυτό δε μου αρέσει.

Ελένη Παπαδοπούλου
Η Αθήνα επλήγη πρώτη διότι σε κάθε πόλεμο κοιτάς να πάρεις πρώτα την πρωτεύουσα, που είναι στρατηγικής σημασίας, μετά έπονται τα υπόλοιπα εδάφη. Με τον Καμίνη η αποστολή εξετελέσθη σε σημείο που αυτή την στιγμή τα headquarters της διακίνησης μεταναστών παρανόμως εισερχομένων, που Τσίπρας και Μητσοτάκης νομιμοποίησαν μετά βαϊων και κλάδων, βρίσκονται στο κέντρο της χώρας, στην Αθήνα.

 Αυτό δεν το ακουμπάμε βέβαια, ότι π.χ. το 1% είναι οι Έλληνες στο 6ο διαμέρισμα και το 99% οι Αλλοι. Ότι όλο το χρήμα ξεπλένεται στα καταστήματά τους και πως το κέντρο της πόλης έχει καταντήσει ένα τεράστιο κέντρο περίεργων δραστηριοτήτων αλλοδαπών και ΜΚΟ σε συνεργασία βέβαια με δικούς μας λογιστές, δικηγόρους, πολιτικούς και λοιπούς.

Δεν λέμε ας πούμε ότι δεν έχουμε χάσει μόνο τα Εξάρχεια, που είναι το προάστιο των αναρχικών, αλλά έχουμε χάσει και την πλατεία Βικτωρίας, περιοχή των Αφγανών, την πλατεία Αμερικής, περιοχή των Αφρικανών, την Αχαρνών, κυρίως Μπαγκλαντές και Σομαλία, κομμάτι της Αριστοτέλους, υπό κουρδική "κατάληψη", την Ομόνοια, περιοχή με όλες τις φυλές. 

Η λαθρομετανάστευση έχει τη γεωγραφία της. Σε κάθε παρανόμως εισελθόντα παραχωρήθηκε μία τεράστια αστική περιοχή, για να παίζει με διακίνηση, πλαστά, πορνεία, ναρκωτικά, κλεψιές, μαχαιρώματα και εμείς να βιώνουμε τις συνέπειες.

Ο Σαμαράς είχε πει το 2012: "Πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας". Και τότε το πρόβλημα το είχε μόνο η Αθήνα. Τώρα που όλη η χώρα βουλιάζει, έχουμε τους προδότες να λένε "βάλτε πλάτη" και "δεν είστε άνθρωποι".

Η διαφορά είναι πασιφανής.Άντε γεια Μητσοτακαίοι!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail