Μετά την Ιεράπολη, η Μόσχα κλειδώνει και τη Ράκκα με νέα βάση στην Αΐν Ισσά

Freepen.gr - Μια ρωσική στρατιωτική συνοδεία έφτασε στη βόρεια ύπαιθρο της επαρχίας της Al-Raqqa την Τετάρτη καθώς οι Ρώσοι προετοιμάζονται να κατασκευάσουν μια νέα βάση κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Σύμφωνα με στρατιωτική έκθεση του διοικητικού συμβουλίου του Al-Raqqa, παρατηρήθηκε μεγάλη ρωσική στρατιωτική συνοδεία στην πόλη Ayn Issa. Το κονβόι απαρτιζόταν από αρκετούς στρατιώτες και από μεγάλο εξοπλισμό, πρόσθεσε η έκθεση.


Η ρωσική παρουσία στην περιοχή προφανώς αποσκοπεί, όπως είδαμε και στην περίπτωση της Ιεράπολης, στον τερματισμό των επιθετικών ενεργειών των ισλαμιστών της Αγκυρα, η οποία προκαλεί πάντα όσο της δίνεται το περιθώριο, και στο κλείδωμα ακόμη μιας περιοχής για λογαριασμό της συμμαχίας Δαμασκού και Μόσχας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail