Τι εννοεί ο Παναγιωτόπουλος όταν λέει ότι "Ελληνες στρατιώτες θα ματώσουν ξανά στο μέλλον δίπλα σε Αμερικάνους";

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του 3ου Συνεδρίου Χερσαίων Δυνάμεων, το οποίο πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής. Το Συνέδριο διοργανώνει το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στην τελετή έναρξης του Συνεδρίου παρέστησαν επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, καθώς και ο Διοικητής των Χερσαίων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη (U.S. Army Europe - USAREUR) Αντιστράτηγος Κρίστοφερ Καβόλυ (Christopher G. Cavoli).

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, αναφερόμενος στην παρουσία του Διοικητή Χερσαίων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη Αντιστρατήγου Κρίστοφερ Καβόλυ, επισήμανε:

Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό των Συμμάχων της. Πάντα στεκόταν στο πλευρό των Συμμάχων της, τουλάχιστον εκείνων που δεν αμφισβητούν την εδαφική και κυριαρχική μας ακεραιότητα. Οικοδομούμε επί των συμμαχιών μας με τους στρατηγικούς μας εταίρους, και κυρίως τη συμμαχία μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πολεμήσαμε στο πλάι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε, και αυτό θα γίνει επίσης και στο μέλλον

Η Ελλάδα θα ματώσει ξανά στο μέλλον δίπλα σε Αμερικανούς; Πώς; Πότε; Γιατί και με ποιον...αντίπαλο;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail