Εκατοντάδες οικογένειες αληθινών προσφύγων με τα μπαγκάζια και τις σημαίες τους επιστρέφουν στη Χάμα της Συρίας

Freepen.gr - Εκατοντάδες οικογένειες άρχισαν να επιστρέφουν στα σπίτια τους στην πόλη Halfaya στη βόρεια ύπαιθρο της Hama αφού ο Συριακός Αραβικός Στρατός είχε αποκαταστήσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη γύρω περιοχή και μετά την πλήρη απελευθέρωση της βόρειας υπαίθρου της επαρχίας από τους τρομοκράτες και τους μισθοφόρους της Τουρκίας.

Ο ανταποκριτής του SANA δήλωσε ότι το πρωί της Τρίτης εκατοντάδες οικογένειες επέστρεψαν στα σπίτια τους και την πόλη Halfaya στη βόρεια ύπαιθρο της Hama, προσθέτοντας ότι αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο των προσπαθειών του κράτους για την επιστροφή των εκτοπισμένων στις πόλεις και τα χωριά τους μετά την εκκαθάριση και αποναρκοθέτηση των περιοχών.

Οι ντόπιοι εξέφρασαν την ευτυχία τους γιατί επιστρέφουν στα σπίτια και τα εδάφη τους μετά από χρόνια εκτοπισμού λόγω των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τις τρομοκρατικές ομάδες.

Χαιρέτισαν τον Συριακό Αραβικό Στρατό και τον Πρόεδρο Μπασάρ αλ-Ασαντ που πέτυχαν να εξασφαλίσουν την επιστροφή τους στα σπίτια τους μετά την εξάλειψη των τρομοκρατικών ομάδων από τη βόρεια ύπαιθρο της Hama.

Οι αληθινοί αυτοί πρόσφυγες [σε αντίθεση με άλλους] δήλωσαν ότι η επιστροφή τους ήρθε μετά τις νίκες του στρατού ενάντια στην τρομοκρατία που δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς τις θυσίες του συριακού αραβικού στρατού και τη στάση του συριακού λαού για την υπεράσπιση της πατρίδας του.

Επιβεβαίωσαν ότι ο τροχός ζωής θα γυρίσει και πάλι στη Halfaya μέσα σε ένα κλίμα ασφάλειας και σταθερότητας.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail