Σάλος με δήμο στη Σουηδία: Διαφημίζει με σποτ ότι είναι ασφαλής για να ευημερούν οι Σουηδοί

Freepen.gr - Ένας μικρός δήμος της νότιας Σουηδίας προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις μετά από τη δημοσίευση ενός βίντεο στο οποίο διαφημίζει ότι είναι μια ασφαλής γειτονιά όπου οι απλοί Σουηδοί μπορούν να ζουν και να ευημερούν.

Ο Δήμος του Staffanstorp στην κομητεία Skåne υπέστη την εχθρότητα των mainstream ΜΜΕ με το διαφημιστικό του βίντεο.

Η ταινία ανοίγει με μια μαύρη και άσπρη σκηνή από μια πόλη με γκράφιτι, όπου μερικοί αδίστακτοι νέοι βλέπουν και παρενοχλούν τη μητέρα και την κόρη της ενώ της πετούν κι ένα αντικείμενο. Στη συνέχεια η οικογένεια προχωρά στη μετάβαση στο Staffanstorp, όπου επιστρέφει το χρώμα στην εικόνα, και παίρνουν μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

"Το να ονειρευόμαστε τη βελτίωση και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη ζωή δεν είναι παρά ένα σημάδι υγείας", λέει ο αφηγητής. "Υπάρχουν δήμοι όπου η ασφάλεια, η φροντίδα των ηλικιωμένων, τα σχολεία και οι επιχειρήσεις λειτουργούν πραγματικά. Όπου οι κάτοικοι είναι περήφανοι για τον δήμο τους", συνεχίζει ο αφηγητής, προσθέτοντας "Σας καλωσορίζουμε με όλη μας την καρδιά".

Η διαφήμιση τελειώνει με ένα σύνθημα: "Staffanstorp, όπως και η υπόλοιπη Σουηδία πρέπει να είναι".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail