Αν γίνει το μπαμ ο Μητσοτάκης και το σόι του θα έχουν προλάβει να εξαφανιστούν. Εμείς όμως όχι

Και τώρα στο διά ταύτα. Αφού αρχικά το έπαιξαν cool μεγαλείο για την ΑΟΖ που ανακήρυξε η Τουρκία με την Λιβύη πάνω στο Αιγαίο ΜΑΣ ότι καλά εντάξει, ανοησίες, το διεθνές δίκαιο κτλ, σήμερα τρεχάτε ποδαράκια μου.

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως φαίνεται κάτι ξέρουν που δεν ξέρουμε εμείς. Ο Δένδιας τρέχει να δει τί γίνεται και να ενεργοποιήσει συμμαχίες. Ο Μητσοτάκης αφού ασχολήθηκε επαρκώς με διάφορα ζητήματα, την ώρα που η Τουρκία έχει γυρίσει τα κανόνια της προς τα εδώ, τρέχει στον Τραμπ μπας και τον σώσει.

Στο μεταξύ πετάει ένα "ο Ερντογάν θα βρει απέναντι του την Ευρώπη αν μας επιτεθεί" το οποίο μας κάνει ακόμη πιο ανήσυχους.

Ο πρωθυπουργός αυτός, ανάλογης φαιδρότητας και επικινδυνότητας με τον Τσίπρα, έχασε πολύτιμο χρόνο για δύο πράγματα που μας γυρίζουν μπούμπερανγκ. Και αυτό το έκανε και από ανικανότητα και από έλλειψη ικανότητας και για άλλους λόγους.

1ον Απομόνωσε την χώρα διεθνώς. Ο απομονωμένος δεν είναι ο Ερντογάν. Αρκεί να δουμε τις δηλώσεις του και τις συναντήσεις του όλους αυτούς τους μήνες που ο Μητσοτάκης κάνει ταξιδάκια για τένις και άλλα. Ετη φωτός μπροστά και με πόντους επιπλέον από την επιχείρηση κατά των Κούρδων.

Ο δικός μας αφενός έχει καταντήσει ο yes sir της Μέρκελ και του Σόρος. Ό,τι του πουν κάνει. Δεν πρέπει να σκέφτεται καν μόνος του πλέον. Αφετέρου χαζολογάει με τους Κινέζους που πολεμά ο Τραμπ. Τα βάζει με τον Ορμπαν και το ισχυρό λόμπυ του Βίζενγκραντ. Σε κανέναν δεν αρέσει ένας υποτακτικός των Γερμανών.

Ποιούς Ευρωπαίους περιμένει ως συμμάχους ο Μητσοτάκης; Τους Γερμανούς που δεν έχουν στρατό; Τους Βίζενγκραντ που βρίζει; Τους Γάλλους που μάζεψαν το αεροπλανοφόρο από την Κυπριακή ΑΟΖ γιατί σιγά μην εμπλακούν σε πόλεμο; Ή νομίζει ότι τα παιδιά των λουλουδιών οι Σουηδοί θα τον στηρίξουν;

Είναι σοβαρός ο άνθρωπος;

2ον Όλους αυτούς τους μήνες συγκεντρώνει μουσουλμανικούς πληθυσμούς εκατοντάδων χιλιάδων, τους οποίους σπέρνει σε όλη την χώρα, μέσα σε κατοικημένες περιοχές, τους πληρώνει αδρά (κι αυτούς και τους νταβατζήδες τους ΜΚΟ), τους βάζει σε στρατόπεδα (αλήθεια ο στρατός αν χρειαστεί που θα πάει, σε αντίσκηνα;) και τους χαϊδεύει ποικιλοτρόπως. Την ώρα δηλαδή που ο Ερντογάν διεκδικεί το Αιγαίο και εξαπολύει απειλές ο...ευφυής πρωθυπουργός, του φτιάχνει και στρατό μέσα στην χώρα. Και μας ανακοινώνει ότι δε θα κάνει και πίσω.

Αν γίνει το μπαμ ο Μητσοτάκης και το σόι του θα έχουν προλάβει να τα μαζέψουν να εξαφανιστούν.
Εμείς όμως όχι.

Λυπάμαι. αλλά ο τύπος αυτός πρέπει να φύγει. Εχει πρόβλημα αντίληψης, εθνικής συνείδησης και άγνοια κινδύνου.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Όποιοι τον στηρίζουν είναι υπόλογοι στους Έλληνες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail