Αυτό θα είναι το πρώτο χωριό όπου η ΝΔ δε θα βρει ούτε μια ψήφο στην κάλπη;

Όπως διαβάσαμε στο onlarissa.gr η Ανω Σωτηρίτσα στο Δήμο Αγιάς των μόλις 15 κατοίκων, υποδέχθηκε μέσα στον ύπνο της 60 Αφγανούς μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας και από χθες τα ξημερώματα αποτελούν επ' αόριστον κατοίκους του χωριού διαβιώντας [προσωρινά;] σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Του Στρατή Μαζίδη

Πάντως de facto έχουμε μια αναλογία 400% [15 προς 60] και όχι 1% όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας, άσχετα αν οι ψυχροί παρατηρητές μειδίασαν στο άκουσμα της ποσόστωσης.

Με ποιο σκεπτικό μέσα στην άγρια νύχτα εγκαθιστά κανείς σε ένα χωριό μόλις 15 κατοίκων και μάλιστα κάποιας ηλικίας περί τους 60 μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα; Εν τω μεταξύ τα...κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα είναι χειμερινά θέρετρα και ξενοδοχεία;

Ειλικρινά δυσκολεύομαι να κατανοήσω το σκεπτικό και τη φιλοσοφία της συγκεκριμένης μετακίνησης και εγκατάστασης. Ωστόσο έχω την αίσθηση ότι στις επόμενες εκλογές στην Ανω Σωτηρίτσα η Νέα Δημοκρατία θα αναζητά την ψήφο της αλλά δε θα τη βρίσκει. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail