Ένα άλλο πρόσωπο του Στρατού Ξηράς: Πλήθος παιδιών στα στρατόπεδα ανήμερα της «Υπερμάχου Στρατηγού»

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάστηκε με λαμπρότητα σε όλη την επικράτεια, η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Η εορτή καθιερώθηκε από την Ελληνική πολιτεία, ανήμερα της «Υπερμάχου Στρατηγού», προστάτιδα όλων των Ενόπλων Δυνάμεων, για να τιμηθεί και να υπομνησθεί η προσφορά τους προς το Έθνος, τόσο σε περιόδο πολέμου, όσο και σε περιόδο ειρήνης.

Στο πλαίσιο αυτό το Γενικό Επιτελείο Στρατού με την δράση «Ανοιχτά Στρατόπεδα», έδωσε πρόσβαση σε 31 στρατιωτικούς χώρους, προκειμένου να τα επισκεφθούν πολίτες και να γνωρίσουν από κοντά το έμψυχο δυναμικό καθώς και τα οπλικά συστήματα του Στρατού Ξηράς που διασφαλίζουν την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας. Το μέγεθος της προσέλευσης και το ενδιαφέρον του κόσμου, για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες, προς το κυριότερο πυλώνα ασφαλείας της πατρίδας μας.


















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail