Προς Μακεδόνες νεοδημοκράτες: Είδατε ποιον θα συναντήσει απόψε ο πρωθυπουργός;

Freepen.gr -  Ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στις εργασίες της διάσκεψης «Thessaloniki Summit 2019», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος. Στις 15:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΒΕ για την παρουσίαση του εμπορικού σήματος των Μακεδονικών προϊόντων, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Ο Πρωθυπουργός, στο περιθώριο του «Thessaloniki Summit 2019», θα έχει διμερείς συναντήσεις στις 18:30 με τον Πρωθυπουργό της «Βόρειας Μακεδονίας» Zoran Zaev και στις 19:30 με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Boyko Borissov, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, σημειώνει η ιστοσελίδα του πρωθυπουργού.

Ένα ακόμη δείγμα ότι απλά η ΝΔ καβάλησε το ρεύμα του Σκοπιανού ίσα για να αντλήσει εκλογικό κέρδος από το ζήτημα μιας και ούτε όλα τα μέσα που είχε ως αντιπολίτευση εξήντλησε ούτε ήταν αυτή που έθεσε βέτο όσον αφορά τον ορισμό ημερομηνία για ένταξη εναρξιακών διαπραγματεύσεων στην Ε.Ε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail