Λιμουζίνες μεγαλύτερου κυβισμού και από του πρωθυπουργού για μεγαλοστελέχη της ΔΕΗ

Μπορεί, όπως μας λέει ο Κ. Χατζηδάκης, η ΔΕΗ να είναι χρεοκοπημένη, να ακριβαίνει το ρεύμα και να κατεβάζει τον διακόπτη για χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά, αλλά ο υπουργός φροντίζει να μην λείψει τίποτα από τα απαραίτητα για τα μεγαλοστελέχη της επιχείρησης.
Αναδημοσίευση από: iskra.gr

Έτσι, στο νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ “παρεισέφρησε” διάταξη με την οποία τα ανώτατα στελέχη της ΔΕΗ θα δικαιούνται από την επιχείρηση αυτοκίνητα μεγαλύτερου κυβισμού και αξίας από αυτά που δικαιούνται ο πρωθυπουργός και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών.

Μπορεί, μάλιστα, να τους παραχωρούνται και αλεξίσφαιρες BMW, όπως έγινε με διευθύνοντες τραπεζών, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, σε ανταμοιβή για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της χώρας.

Εκείνο που προκαλεί στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι απλώς το κόστος του προνομίου προς τα προσλαμβανόμενα από την “αγορά” διευθυντικά στελέχη της ΔΕΗ. Εκείνο που προκαλεί και ενοχλεί περισσότερο είναι η έλλειψη μέτρου και η αλαζονεία και κυρίως η νοοτροπία και η αντίληψη που διαπερνά τέτοιου είδους προνομιακές ρυθμίσεις. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι! Δυστυχώς, αυτούς ψηφίσανε όσοι τους ψηφίσανε και δεν ήταν και λίγοι!

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.