Δυστοπικές προσδοκίες

Επειδή είμαι σε μια ηλικία που η εμπειρία μου έχει δείξει, πως η καλόπιστη αφέλεια δεν είναι η ενδεδειγμένη στάση ζωής. Επειδή γνωρίζω, ότι δεν πρέπει να δέχομαι τα πράγματα όπως μου παρουσιάζονται, αλλά πως οφείλω να τα περνάω από τη βάσανο της σκέψης, ώστε να καταλήξω στην πιθανή κρυμμένη αλήθεια τους. Για τον λόγο αυτό, προσπαθώ να καταλάβω το «κύμα φιλανθρωπίας» που εκδηλώνεται ταυτόχρονα από ετερόκλητους και αντιφατικούς χώρους απέναντι στην επιχείρηση αποικισμού της χώρας από μουσουλμάνους εισβολείς.

 Όμως, η λέξη «φιλανθρωπία» δεν αρκεί, αν δεν κατανοήσει κανείς και τα κίνητρα της, που μόνο ανθρωπιστικά δεν είναι.

1. Η Εκκλησία. Τι ακριβώς προσδοκά από την αύξηση της μουσουλμανικής παρουσίας στην Ελλάδα σε πλήρη αντίθεση με το ορθόδοξο ποίμνιο της; Μητροπολίτες συναγωνίζονται σε δηλώσεις πλειοδοσίας υπέρ των λαθρομεταναστών. Γιατί; Μήπως προσδοκούν στην αύξηση του χριστιανικού ποιμνίου τους μέσω του εκχριστιανισμού των μουσουλμάνων εποίκων; Μα, αυτή και αν είναι μια δυστοπική προσδοκία! Δεν έχουν δει τι συμβαίνει με τους Χριστιανούς στην Αίγυπτο και στη Συρία; Το πιο πιθανό είναι να συμβεί το αντίθετο. Δηλαδή συρρίκνωση του ορθόδοξου ποιμνίου και ραγδαίος εξισλαμισμός των Ελλήνων. Ειδικά, αν αναλογιστεί κανείς την ανεπάρκεια της νεοταξικής Ιεραρχίας, που από μόνη της διώχνει τους πιστούς από την Εκκλησία, σε τόσο κρίσιμες για την Ελλάδα συνθήκες. Δεν αρκεί να «πουλάει» κανείς χριστιανική αγάπη, όταν τα φιλανθρωπικά κίνητρα του είναι θολά και αναμεμειγμένα με υπόγειες οικονομικές επιδιώξεις (βλ. Ηλεία-Μονή Πορετσού και δηλώσεις Επισκόπου). Χριστέμποροι, πουλάνε αγάπη, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τις ρήσεις του Ευαγγελίου. Λες και ο Χριστός είπε «Αλλάχ Ακμπάρ».

2. Τα κόμματα. Όλα σχεδόν τα κόμματα από δεξιά έως αριστερά. Τι ακριβώς προσδοκούν από την εγκατάσταση μουσουλμάνων στην Ελλάδα; Μήπως νέους ψηφοφόρους; Ένα νέο πρωτόγονο προλεταριάτο για να συνεχίσουν να υπάρχουν; Αλίμονο! Η δυστοπική προσδοκία τους, ακόμα και αν αποδώσει ευκαιριακά, δεν θα τελεσφορήσει, μιας και σύντομα οι μουσουλμάνοι θα ζητήσουν δική τους πολιτική εκπροσώπηση και τότε όλα θα γίνουν όπως στην Θράκη υπό την υψηλή επίβλεψη της Τουρκίας και εμείς όλοι όμηροι της.

3. Το Κεφάλαιο. Το μόνο που θα βγει κερδισμένο από την άφθονη προσφορά πάμφθηνων εργατικών χεριών και ιδίως το γερμανικό που σχεδιάζει αποκλειστικές ζώνες εργασίας. Ιδού η ταξικότητα που θα έπρεπε να απασχολεί τους αριστερούς, αν δεν πιπίλιζαν τις ιδεοληπτικές καραμέλες που τους ταϊζουν τα κόμματα τους. Πώς θα προστατέψουν τους μισθούς των Ελλήνων εργατών που θα κατρακυλήσουν στα Τάρταρα; Από ποιους θα στελεχωθούν διάφοροι τομείς, όπως η καθαριότητα στους Δήμους, όταν αυτή περάσει στα χέρια ιδιωτών και τόσα άλλα;

Φτηνοί υπολογισμοί και δυστοπικές προσδοκίες που δεν θα επαληθευθούν, καταστρέφουν την χώρα. Η νέα τάξη και ο Σόρος χειραγωγούν τους θεσμούς και κατευθύνουν τους ελαστικής συνείδησης ταγούς της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail