Εντυπωσιαζόμαστε από τα "φώτα" των σκοταδιστών


Καμία πολιτική, όπως ασκείται στον τόπο τούτο τα τελευταία χρόνια, δεν είναι γνήσια και πολύ περισσότερο αγνή. Οχι εξιδανικεύσεις πολιτικών και προσώπων. Ιδανικά είναι μόνο τα αισθήματα, όταν έχουν το φόρτο της αγάπης των θυμωμένων νεφών. Συνειδητοποιούμε την έννοια της πιστότητας των εφηρμοσμένων πολιτικών στη ζωή μας την ώρα της προδοσίας.

Του Στέλιου Συρμόγλου

Είναι τότε που συνειδητοποιούμε πως όλοι αυτοί οι έρποντες της πολιτικής έχουν την αμαρτία στην αγκαλιά τους και τον Εωσφόρο στα μάτια τους. Νυχτωδία ηδονής ο δρόμος ανάμεσα στις επιχρυσωμένες λέξεις τους και την κόλαση. Κάθε εξουσία ωστόσο έχει τη δική της άνοχθη κόλαση.

Σε τούτο τον τόπο εντυπωσιαζόμαστε από τα "φώτα" των σκοταδιστών. Διαλέγουμε τη νύχτα μας ως εύπιστοι αποδέκτες της κυβερνητικής ή κομματικής προπαγάνδας. Γινόμαστε ακόμη και το "εργαλείο" των στημένων δημοσκοπήσεων. Είμαστε περιπλανώμενοι στην πολιτική της ερήμου και μέσα στο σκοτάδι, αλλά είναι δικό μας χρέος να σταματήσουμε την περιπλάνηση και να προσανατολιστούμε.

Δεν υπάρχουν απλώς ίχνη της πολιτικής απάτης. Δεν χρειάζεται να γίνουμε ιχνηλάτες, ούτε Ινδιάνοι για να οσμιζόμαστε και να βλέπουμε έστω την πολιτική κοροιδία και την πολιτική ερημιά. Αυτή η πολιτική ερημιά που προσδιορίζεται από τη μανιέρα της ομοταξίας των δικοτυληδόνων της πολιτικής, οδηγεί την κοινωνία στην κόλαση. Μας οδηγούν στην κόλαση και αδημονούμε για το ταξίδι...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail