Ερντογάν: η ασφαλής ζώνη της Συρίας είναι το πιο ήσυχο μέρος της χώρας

Freepen.gr - Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Πέμπτη ότι η ασφαλής ζώνη που καθιέρωσε η Τουρκία κατά μήκος των συνόρων της στη Συρία είναι το πιο ειρηνικό μέρος στη χώρα, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

"Ως αποτέλεσμα των μακρών προσπαθειών και θυσιών, οι ασφαλείς ζώνες που έχουμε εγκαθιδρύσει στη Συρία είναι οι πιο ειρηνικές και βιώσιμες θέσεις στη χώρα σήμερα", ανέφερε ο Ερντογάν κι είναι απορίας άξιον αν πιστεύει κι ο ίδιος όλα όσα λέει αλλά και πως καταφέρνει να τα ξεστομίζει δίχως να κοκκινίζει ή έστω να γελάει με το δούλεμα που ρίχνει.

"Δυστυχώς, η μόνη υποστήριξη που λαμβάνουμε από τη διεθνή κοινότητα είναι η συμβουλή. Η νοοτροπία, η οποία θεωρεί μια σταγόνα πετρελαίου πιο πολύτιμη από μια σταγόνα αίματος, δεν βλέπει παρά το δικό της συμφέρον στη Συρία και σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Ερντογάν αναφερόμενος στα χρήματα που ζητά για να εποικήσει τις περιοχές που κατέχει, δίχως όμως επιτυχία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail