Καταργήσαμε τα σύνορα!

RyanMcGuire / Pixabay
Θάνος Τζήμερος - Ο Κυριάκος, με τον νέο νόμο περί ασύλου (άρθρο 46, παρ. 1), δίνει οριστική απάντηση στην απορία του Τσίπρα για το αν έχει η χώρα θαλάσσια σύνορα: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΧΕΡΣΑΙΑ! (Όταν το αδίκημα της παράνομης εισόδου το ονομάζεις παρατυπία και καταργείς την ποινή, στην ουσία καταργείς το αδίκημα.) Έτσι η Ελλάδα γίνεται το πρώτο κράτος στον κόσμο το οποίο με πρωτοβουλία της κυβέρνησής του και με τις ψήφους των βουλευτών του αποφάσισε να μην έχει σύνορα. Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε.

Υ.Γ. Προσέξτε τα τρισβάρβαρα Ελληνικά του κειμένου, μόνιμη πληγή των νόμων μας και ένδειξη του επιπέδου των μόνιμων δημόσιων λειτουργών και των αιρετών προϊσταμένων τους. Αυτοί αποφασίζουν για τη ζωή σου.

https://www.e-nomothesia.gr/kat-allodapoi/prosphuges-politiko-asulo/nomos-4636-2019-phek-169a-1-11-2019.html?fbclid=IwAR141HI8-t_gmgeFjq4kg5I08pQyFh9grZBPoXbUH8F99as4SFtQXbXzaPQ


Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.