Χαμός με το Σλούκα στην Κωνσταντινούπολη: Αρνήθηκε να κρατήσει πανό για τον Κεμάλ στο γήπεδο

Freepen.gr - Χαμός έχει ξεσπάσει στα κοινωνικά δίκτυα στην Τουρκία με την κίνηση του Κώστα Σλούκα να κρατήσει τα χέρια πίσω από την πλάτη, τη στιγμή που όλοι οι συμπαίκτες του κρατούσαν πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ καθώς τιμούν την 81η επέτειο από τον θάνατο του σφαγέα των λαών της Ανατολίας.

Οι παίκτες σήκωσαν το πανό πριν από το ντέρμπι με την Μπεσίκτας και ο Σλούκας έκανε αυτό ακριβώς που όφειλε, τίποτα.

Ωστόσο η κίνησή του δεν άρεσε σε πολλούς καλώντας τον Σλούκα να πάει σπίτι του ή ρωτώντας τον αν του αρέσει το κολύμπι. Άλλος πάλι τον κατηγορεί για ασέβεια που δεν προάγει τη φιλία των δύο χωρών μέσω του αθλητισμού.

Στον αντίποδα διατυπώνονται και φωνές κοινής λογικής όπως γιατί ανάγεται σε τόσο μεγάλο θέμα ή γιατί περίμεναν από τον Σλούκα να ανταποκριθεί.



Ο ίδιος αργότερα δήλωσε:

«Παρακαλώ, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί αυτήν την άποψη για μένα. Σέβομαι αυτή τη χώρα και αυτήν την ομάδα. Εδώ και πέντε χρόνια είμαι εδώ. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πως αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα. Αγωνίζομαι για την ομάδα και τη χώρα. Γνωρίζω, ότι υπάρχει σημαντική ιστορία πίσω από αυτή τη χώρα. Πάντα δείχνω σεβασμό. Ναι, είμαι Έλληνας πολίτης, αλλά εδώ και πέντε χρόνια είμαι εδώ και κάθε μέρα πολεμώ για τη Φενέρμπαχτσε που είναι ένας από τους εκπροσώπους της Τουρκίας»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail