Μα αν δεν υπάρχει παράνομη μετανάστευση, τότε πώς θα δημιουργηθεί ο μαζάνθρωπος;

Vitabello / pixabay
Κάποιοι ανησυχούν για την άνοδο της ακροδεξιάς. Αυτή οφείλεται στους φιλελε που ήθελαν φθηνούς σκλάβους και στην εθνομηδενιστική αριστερά που μισεί τους λαούς της Ευρώπης και απεχθάνεται την ιστορία τους.

Επίσης απεχθάνεται το φασισμό και τον ιμπεριαλισμό μόνο αν προέρχονται από τη Δύση. Το βλέπουμε στη δική μας περίπτωση. Τιμούν τους Βουλγαροφασίστες της ΕΜΕΟ που συνεργάστηκαν με Κροάτες κι Ιταλούς φασίστες ενώ έπαιξαν ρόλο στη δολοφονία του Βούλγαρου πρωθυπουργού Σταμπουλίνσκι.

Επιπλέον αδιαφορούν για τους Βορειοηπειρώτες και στηρίζουν Αλβανούς εθνικιστές. Δεν αδιαφορούν μόνο για τους λαούς της Ευρώπης, αδιαφορούν και τους πρόσφυγες τους οποίους ταυτίζουν σκόπιμα με τους οικονομικούς μετανάστες χωρίς χαρτιά. Οι πρόσφυγες έχουν πατρίδες, ιδιοκτησιακά δικαιώματα και η εθνομηδενιστική αριστερά απεχθάνεται τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα των λαών στις πατρίδες τους.

Αν οι λαοί έχουν δικαιώματα στους τόπους τους δε θα δημιουργηθεί ο μαζάνθρωπος, δηλαδή ο φθηνός δούλος που αποτελεί το πρώτο βήμα προς την επιβολή του ολοκληρωτισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ευημερία των λαών της Ευρώπης δεν θα έρθει από αυτούς που μισούν τους λαούς της δηλαδή τους εθνομηδενιστές αριστερούς και τους φιλελε.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail